Το νέο σύνθημα που… λάνσαρε ο Αυτιάς

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Η εκπομπή του αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια σημείο αναφοράς για την κοινωνία. Ευαίσθητα κοινωνικά στρώματα βλέπουν στη δυναμική δημοσιογραφική παρουσία του Γιώργου Αυτιά τον φυσικό υπερασπιστή τους έναντι της αναλγησίας της εξουσίας, και τον επιβραβεύουν κάθε Σαββατοκύριακο με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η εκτίμηση πολλών ότι, αν ο Γιώργος Αυτιάς… έκανε κόμμα, θα προκαλούσε σοβαρές ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίσαμε εδώ και χρόνια, στη σκιά μάλιστα της απογοήτευσης των πολιτών από την εξουσία.

Έχοντας πλέον απέναντί του μια καινούρια κυβέρνηση, αυτή την οποία συγκρότησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την πανηγυρική επικράτησή του στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, ο Γιώργος Αυτιάς έθεσε το πλαίσιο του πώς θα συνεχίσει να πορεύεται.

“Εμείς είμαστε… συμπολίτευση με την κοινωνία”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Γιώργου Αυτιά στη διάρκεια της εκπομπής “Καλημέρα”, το πρωί του Σαββάτου, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να αναδεικνύει λάθη και παραλείψεις, και να διεκδικεί το καλύτερο για τους πολίτες.

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος