Το κόμμα του Αβραάμ Λίνκολν έσωσε τον πλανήτη από την… απειλή Μπόλτον

 

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

 

The Grand Old Party…. GOP… Οι Ρεπουμπλικανοί δεν έχουν επιβιώσει τυχαία μέχρι σήμερα ως το κατεξοχήν συστημικό κόμμα των ΗΠΑ, με βαθιές ρίζες στην αμερικανική κοινωνία, και δομή που δεν διαθέτουν οι Δημοκρατικοί.

Το κόμμα του Αβραάμ Λίνκολν κατάφερε για άλλη μια φορά να… σώσει την ανθρωπότητα, αναγκάζοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να απολύσει τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον.

Το… απόλυτο γεράκι, που ονειρευόταν πολεμικές επιχειρήσεις παντού στον πλανήτη, με έμφαση στο… Ιράν, απειλώντας επί της ουσίας την παγκόσμια ισορροπία με μια ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, βρήκε τον μάστορα του στο πρόσωπο του Μάικ Πόμπεο και επιφανών ηγετικών στελεχών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που υποχρέωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ να ζητήσει την παραίτησή του.

Στο σχετικό tweet, ο Τραμπ παραδέχτηκε τη διαφορά φιλοσοφίας του Μπόλτον με μέλη της κυβέρνησής του αλλά και τον ίδιο, ώστε να εξηγήσει την απόλυσηη ενός τρίτου Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, μετά τον Μάικ Φλιν και τον στρατηγό ΜακΜάστερ.

Και φυσικά, η… ανθρωπότητα ευγνωμονεί τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην Διοικητή της CIA Μάικ Πομπέο, που ηγήθηκε της… εξέγερσης στο Οβάλ Γραφείο.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο Twitter:

 

Written by

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος