• 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Το… κόκκινο χαλί που έστρωσε το Open για τη Νίκη Λυμπεράκη


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Στο πρόσωπο της Νίκης Λυμπεράκη ποντάρει το Open, προκειμένου να προχωρήσει σε… διόρθωση πορείας και να ανακτήσει παρεμβατικό περιεχόμενο, όπως το επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης.
Το κανάλι ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία του με την καλή δημοσιογράφο, η οποία το καλοκαίρι έκλεισε πίσω της το κεφάλαιο “ΣΚΑΪ”, διεκδικώντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της.
Με τη Νίκη Λυμπεράκη “πρόσωπο ταυτότητας”, το Open προσδοκά να φρεσκάρει την εικόνα του, και να διεκδικήσει το χαμένο έδαφος της περσινής σεζόν, όταν το δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη, αλλά και συνολικά ο ενημερωτικός τομέας, δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες του Ιβάν Σαββίδη.
Η ανακοίνωση του Open για την έναρξη συνεργασίας με τη Νίκη Λυμπεράκη, έχει ως εξής:
“Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη από την 1η Σεπτεμβρίου γίνεται μέλος της οικογένειας του OPEN, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Το «Ανοιχτό Κανάλι» υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα για να προσφέρει ένα πιο δυνατό ενημερωτικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό.
 
Το OPEN καλωσορίζει την Νίκη Λυμπεράκη στο δυναμικό του, σε μια συνεργασία με αφετηρία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται καθημερινά στις 19.00.”.

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...