• Σεπτέμβριος 24, 2019

Το «γαλάζιο»… κόμμα της Αυτοδιοίκησης σύμμαχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη


 
 
Πηγή: εφημερίδα «Παρασκήνιο»
 
 
Οι ισχυροί αυτοδιοικητικοί που αναλαμβάνουν καθήκοντα σε Περιφέρειες και Δήμους από την 1η Σεπτεμβρίου, αναμένεται να λειτουργήσουν ως προωθητικοί σύμμαχοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενισχύοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό του σημερινού ενοίκου του Μεγάρου Μαξίμου για ουσιαστικές νίκες απέναντι στα κακώς κείμενα της καθημερινότητας.
 
Η Αυτοδιοίκηση άλλωστε παραμένει ο πιο ανθρωποκεντρικός και αδιαμεσολάβητος θεσμός εξουσίας στη χώρα μας, με απευθείας γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή, και εξ αντανακλάσεως τη δυνατότητα για άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις.
Η Νέα Δημοκρατία και συνολικά ο χώρος της Κεντροδεξιάς έχουν ιστορικά ισχυρές ρίζες στο αυτοδιοικητικό κίνημα, αυτή τη φορά ωστόσο, μετά τις εκλογές του Μαϊου για τις Περιφέρειες και τους Δήμους, θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για «γαλάζιο»… κόμμα Αυτοδιοίκησης.
 
Μάχιμο και παρεμβατικό, αλλά όχι και με «λευκή επιταγή» προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρόλο που η μέχρι σήμερα συνεργασία των περισσοτέρων με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, δείχνει ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αγαστές σχέσεις.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...