• 7 Ιουλίου, 2020

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που «φλερτάρουν» με τον Μητσοτάκη

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

Στο περιθώριο της πολιτικής κατάθλιψης που κυριαρχεί στον χώρο του Κινήματος Αλλαγής, και του έντονου προβληματισμού για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος, η ηγετική ομάδα πέριξ της Φώφης Γεννηματά παρακολουθεί με ενδιαφέρον και… εγρήγορση, τις δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών, καθώς και τις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ.

 

Κι αυτό διότι, λόγω της γενικότερης χαλαρότητας που επικρατεί μετά τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και του… αναβρασμού την ίδια στιγμή για το πολιτικό μονοπάτι μέλλοντος που θα πρέπει να επιλεγεί, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν κρατούν τα προσχήματα, και δείχνουν την προτίμησή τους σε άλλα πολιτικά λιμάνια.

 

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι, σε ευθεία αντίθεση με την εκλογική δεξαμενή που έχει απομείνει στο Κίνημα Αλλαγής, και έχει στην πλειοψηφία της κεντροαριστερά χαρακτηριστικά και αντανακλαστικά, τα περισσότερα από τα παραπάνω στελέχη «φλερτάρουν» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι σχετικές συμπεριφορές έχουν καταγραφεί και αναμένεται να αποτελέσουν μείζον εσωκομματικό ζήτημα, μόλις το Κίνημα Αλλαγής φτάσει στο… δια ταύτα, δηλαδή τις κεντρικές και αμετάκλητες αποφάσεις για την πολιτική ταυτότητα που θα επιλέξει για το μέλλον.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...