Τα γρήγορα αντανακλαστικά της Σοφίας Ζαχαράκη… φρέναραν το “φάλτσο Παπαδημητρίου”

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Το “φάλτσο” του Μπάμπη Παπαδημητρίου περί πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να προκαλέσει μεγάλο πολιτικό πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Η ζημιά φρέναρε, αφενός επειδή η ελληνική κοινωνία δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις της για… “μαύρισμα” του Αλέξη Τσίπρα, και αφετέρου επειδή η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, έδειξε άμεσα και τάχιστα αντανακλαστικά.

Η Σοφία Ζαχαράκη ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ, λίγη ώρα μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, και έτσι έβαλε πολύ γρήγορα τα πράγματα στη θέση τους. Ξεκαθαρίζοντας ότι, τα περί πιστοληπτικής γραμμής αποτελούν προσωπικές απόψεις του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για περαιτέρω και ουσιαστική εκμετάλλευση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είναι από τα φρέσκα πρόσωπα της παράταξης, και με τη μετριοπαθή και συγκροτημένη παρουσία της έχει δικαιώσει πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε.

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής