Σφοδρή επίθεση Παπαθανασίου κατά Τσίπρα


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάννης Παπαθανασίου, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο μετριοπαθής κεντροδεξιός πολιτικός, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, και αρνείται να αποδεχτεί την προοπτική της ήττας του. Το ραντεβού με την αποδοκιμασία από τους Έλληνες στην κάλπη όμως, είναι μη αναστρέψιμο.
Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να παρουσιάσει ως μεγάλα επιτεύγματα, τη διόρθωση των δικών του λαθών. Δεν μπορεί να διεκδικεί να είναι μέρος της λύσης, όταν… ο ίδιος είναι το πρόβλημα για τη χώρα.
Το 2009, ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε τα κόμματα της Αντιπολίτευσης σε εθνική συστράτευση, για να θωρακιστεί η χώρα απέναντι στην παγκόσμια κρίση. Εισέπραξε κλειστές πόρτες και αρνήσεις. Στράφηκε έτσι στον ελληνικό λαό, με εκλογές”.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής