Στ. Θεοδωράκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θυμίζουν… καταπιεσμένους εφήβους


 
 
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον Γιώργο Αυτιά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καλεσμένος του έμπειρου δημοσιογράφου στην εκπομπή “Καλημέρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου.
Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης του Σταύρου Θεοδωράκη:
 
“Να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τα παιδιά μας που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Να μην πάρει πίσω και αυτή την υπόσχεση ο κ.Τσίπρας
Έχουμε καθήκον να δώσουμε νέες λύσεις σε αυτή τη χώρα. Δεν θα επιστρέψουμε στις λύσεις του παρελθόντος. Το Ποτάμι έχει μια νέα ξεκάθαρη πρόταση και με αυτήν θα παλέψει να πείσει τον κόσμο και να μπει στην επόμενη Βουλή.
Αυτόνομο δυνατό Ποτάμι. Εμείς δεν έχουμε κυβερνήσει, δεν ευθυνόμαστε για τα μεγάλη λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και δεν έχουμε ξεγελάσει τον κόσμο. Είμαστε η λύση για τους ανθρώπους που σήμερα λένε “δεν έχω τι να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές”
Οι υπουργοί τρολάρουν τους αντιπάλους και οι αντίπαλοι τρολάρουν τους υπουργούς. Τα προβλήματα όμως παραμένουν. Ανεργία και εγκληματικότητα βασανίζουν την κοινωνία.
Ο Ζάεφ θέλει να κερδίσει ένα δημοψήφισμα και με αυτό το όχημα λέει τα δικά του ψέματα. Εμείς πρέπει να λύσουμε διπλωματικά τα προβλήματα στα βόρεια σύνορά μας. Η Ελλάδα χρειάζεται να κλείσει το Σκοπιανό και να ασχοληθεί με τους Τούρκους που απειλούν τα νησιά μας.
“Πρέπει να σκεφτόμαστε τις επόμενες γενιές και όχι μόνο τις επόμενες εκλογές”. Εγώ με βάση αυτή τη φράση πολιτεύομαι.
Δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές γιατί εκεί υπάρχει μια αίσθηση ότι η Ελλάδα έχει μια υποκριτική διακυβέρνηση που άλλα λέει σήμερα και άλλα κάνει αύριο.
Το εμπάργκο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε kai μου θυμίζει παιχνίδια καταπιεσμένων εφήβων.”.

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι