• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Στρατάκης: Η νεοφιλελεύθερη ελίτ των συμβούλων του κ. Μητσοτάκη

 Στρατάκης: Η νεοφιλελεύθερη ελίτ των συμβούλων του κ. Μητσοτάκη

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σχολίασε με επικριτικό τρόπο ο Γιάννης Στρατάκης, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ο καλός δημοσιογράφος επεσήμανε χαρακτηριστικά τα εξής:

Ερώτηση προς τα κυβερνητικά στελέχη που προσπαθούν να μας πείσουν για τις φοροελαφρύνσεις, λέει, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη.
Μπορείτε, λοιπόν, να μας πείτε το φορολογικό όφελος που προκύπτει για τους εργαζόμενους με εισόδημα έως 10.000 ευρώ και ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, που επίσης δηλώνουν εισόδημα έως 10.000 ευρώ;
Η απάντηση είναι 0
Για τους συνταξιούχους ούτε λόγος… άλλωστε το είπε καθαρά ο πρωθυπουργικός σύμβουλος δεν θα παίρνουμε τα λεφτά των νέων…
Αυτό που καταλαβαίνουμε με απλά λόγια, είναι πως σχεδόν το σύνολο των 7 δις θα πάνε στις τσέπες των εχόντων και κατεχόντων, όχι γενικά και αόριστα, αλλά στους δικούς μας έχοντες και κατέχοντες.
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις πρέπει να στηριχτούν οι επιχειρηματίες πρέπει να στηριχτούν οι επιχειρήσεις ιδιως οι μικρομεσαίες αλλά όταν αυτές χαρακτηρίζονται ζόμπι από την νεοφιλελεύθερη ελίτ των συμβούλων του κ. Μητσοτάκη απλά προαναγγέλουν το θάνατο του «εμποράκου»

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...