Στέλλα Αργυρίου: Μεγαλώνουμε σε μια κοινωνία με… πανεπιστήμονες του Internet

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Στον… ψυχισμό των αρνητών της μάσκας, επιχείρησε να σεργιανίσει η Στέλλα Αργυρίου, αποτυπώνοντας πτυχές ενός σύνθετου και εξαιρετικού προβληματικού ζητήματος για την πανδημία του κορονοϊού.

Η γνωστή ψυχολόγος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

“Δεν είναι πως έχουνε πρόβλημα και τους ενοχλεί η μάσκα, υπάρχει κάτι βαθύτερο. Υπάρχει η άρνηση πως κάποιος έχει σπουδάσει και τους συμβουλεύει, ότι κάποιος μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω απο αυτούς. Τους ενοχλεί η προσπάθεια που κατέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια άνθρωποι για να εξελίξουν τον εαυτό τους, που εξειδικεύτηκαν πάνω σε κάτι, τους ενοχλεί να ακούν οδηγίες από ειδικούς.

Το πρόβλημα δεν είναι η μάσκα το πρόβλημα είναι στο δικό τους μυαλό. Γι’ αυτό έχουμε καταλήξει να ακούμε τον καθένα να έχει άποψη για τα πάντα, ιατρική, ψυχολογία, πολιτική, οικονομία, αστροφυσική! Μεγαλώσαμε σε μια κοινωνία που τα ήξερε όλα. Μία κοινωνία που κάνει λόγο για έλεγχο συνειδήσεων, τσιπάκια και αλλοίωση του μαγικού μας dna.Μια κοινωνία από πανεπιστήμονες του ιντερνετ. Δεν είναι το πρόβλημα η μάσκα, η μάσκα είναι το τελευταίο οχυρό!

 

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος