• 14 Αυγούστου, 2020

Σκέψεις για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το μεταναστευτικό

 

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Το μεταναστευτικό εξελίσσεται εκ των πραγμάτων στο κεντρικό ζήτημα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε αυτούς τους πρώτους μήνες παραμονής της στην εξουσία.

 

Ο Πρωθυπουργός, με βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της πολιτικής διαδρομής του τη σύνθεση και τη συνεννόηση, σε συνδυασμό με το μετριοπαθές προφίλ, αναζητεί πρόσθεση δυνάμεων, ώστε να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός εξορθολογισμός στη διαχείριση του ζητήματος.

 

Θεωρείται λοιπόν περίπου δεδομένο ότι, με το νέο έτος, και από τη στιγμή που θα έχει λήξει η… εκκρεμότητα της προεδρικής εκλογής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δρομολογήσει συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

 

Ώστε να καταγραφούν οι θέσεις όλων. Και να υπάρξουν κοινές δράσεις, στοχεύσεις και σχεδιασμοί στο εσωτερικό της χώρας, ώστε να ισχυροποιηθεί η αποτελεσματικότητα του μηνύματος που… ταξιδεύει προς τις Βρυξέλλες και την πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Μέχρι τότε άλλωστε, η νέα Κομισιόν της κας Φον ντερ Λάιεν, θα έχει δώσει επαρκή δείγματα γραφής του πώς σκοπεύει να κινηθεί (και) στο μεταναστευτικό.

 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...