• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Σάκης Ιωαννίδης: Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε ότι υποτιμά τη λαϊκή ετυμηγορία

 

Το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης.

«Ο απερχόμενος πρωθυπουργός προσπάθησε για ακόμα μία φορά να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ζούσε σε άλλη χώρα από το 2015, ότι έκανε λάθος στις εκλογές και ότι δεν ξέρει τι ψήφισε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Έστρεψε επίσης τα βέλη του εναντίον του απερχόμενου πρωθυπουργού για ένα ζήτημα το οποίο έχει θίξει η Νέα Δημοκρατία. «Θα πρέπει να πει κάποιος στον κ. Τσίπρα, το ότι η αντιγραφή τιμωρείται και στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο αλλά και στον εργασιακό στίβο» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξηγώντας τι εννοεί:

«Όσο και να αντιγράφει με πρόχειρο και σπασμωδικό τρόπο τμήματα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, οι πολίτες τον έχουν τιμωρήσει και στη συνείδησή τους  και με την ψήφο τους» σημείωσε με νόημα.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...