• 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Σάκης Ιωαννίδης: Η ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα, δίπλα στους εργαζομένους

 

Σε ραδιοφωνικό debate στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8 συμμετείχε ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Στην ερώτηση για το τι θα αλλάξει η Νέα Δημοκρατία στην οικονομία όταν αναλάβει την κυβέρνηση, ο κ. Ιωαννίδης απάντησε:  “Η ΝΔ θα φέρει σημαντική αλλαγή στην οικονομία της χώρας μας και αυτό θα γίνει όπως το περιέγραψε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα απλό τρόπο, τον οποίο δεν πίστευε η κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτός είναι η μείωση της φορολογίας και η δημιουργία ενός φιλοεπενδυτικού και φιλοεπιχειρηματικού περιβάλλοντος, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μείωση των φορολογικών συντελεστών λέγοντας πως : “η μείωση του ΦΠΑ,του ΕΝΦΙΑ των ασφαλιστικών και φορολογικών συντελεστών θα φέρει παραπάνω πραγματικό εισόδημα στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5 χρόνια αδίκησε τη μεσαία τάξη και αύξησε το χάσμα μεταξύ των πλούσιων και των πιο αδύναμων οικονομικά στρωμάτων.”

Όταν ο υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε “περί επταήμερης εργασίας” ο κ. Ιωαννίδης απάντησε: “Πρόκειται για ‘fake news’ που προήλθαν από ‘κοπτοραπτική’ στα υπόγεια του Μαξίμου. Είναι θέμα ανάξιο σχολιασμού. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έμαθαν από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και συνεχίζουν να κινδυνολογούν κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμφισβητώντας την κρίση του ελληνικού λαού. Η ΝΔ τηρεί τη νομοθεσία, είναι λαϊκό κόμμα, δίπλα στους εργαζόμενους. Από τις τομές μας θα επωφεληθούν πρώτα και κύρια οι εργαζόμενοι.”

Κλείνοντας ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο θέμα των μετατάξεων και των προσλήψεων του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν κλείσει η Βουλή, λέγοντας: “Είδαμε τώρα που κλείνει η Βουλή κάποιους να προσπαθούν να βολέψουν τον κομματικό τους στρατό. Αυτό είναι προσβολή για τα παιδιά, τους νέους ανθρώπους που ψάχνουν για δουλειά στην χώρα μας αλλά και για αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό. “

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...