Ρένα Δούρου: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Πολιτείας η δημόσια Υγεία

Τις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ-«Νόστος» στον Πειραιά επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης η Ρένα Δούρου, επικεφαλής της περιφερειακής Παράταξης “Δύναμης Ζωής’ και ο Νίκος Μπελαβίλας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για όλους”.

Συναντώντας τα στελέχη του Προγράμματος Κοινωνικής Επανένταξης του Κέντρου,  ευχήθηκαν και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το κοινωνικό έργο που προσφέρει η δομή στον Πειραιά. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλες και όλους που κάνετε πράξη την ανθρωπιά σε καιρούς δύσκολους. Που βοηθάτε τους συμπολίτες μας να ξαναβρούν την αξιοπρέπειά τους και τη θέση τους σε μια κοινωνία που κρίνεται πάντα από την ευαισθησία της και τις ευκαιρίες ζωής που προσφέρει ισότιμα σε όλους και σε όλες” τόνισαν οι Ρένα Δούρου και Νίκος Μπελαβίλας, που ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους για την λειτουργία του Κέντρου.

Στη συνέχεια μετέβησαν το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου ενημερώθηκαν από τη διοίκηση και τους διευθυντές μονάδων, για ζητήματα λειτουργίας του, ειδικά στη σημερινή συγκυρία της πανδημίας. “Η δημόσια υγεία οφείλει να είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Πολιτείας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει την υποχρέωση να στηρίξει τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και τους ανθρώπους τους, που σήμερα δοκιμάζονται, δημιουργώντας έτσι αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης”, δήλωσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων “Δύναμης Ζωής” και “Πειραιάς για όλους”.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι