• 20 Ιανουαρίου, 2021

Πώς… στράβωσε το σενάριο να αναλάβει ο Σταύρος Θεοδωράκης την ΕΡΤ

 

 

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Που… χάθηκε ο Σταύρος αναρωτιούνται αρκετοί, καθώς μετά τις εκλογές και την πολιτική «αποστράτευση» του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης απουσιάζει διακριτικά από τη δημόσια σφαίρα.

 

Ο ιδρυτής του Ποταμιού, με κομβικό ρόλο σε κρίσιμες πολιτικά στιγμές των τελευταίων ετών, όπως για παράδειγμα την αποτροπή καταστροφής της χώρας το καλοκαίρι του 2015 αλλά και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχει δει το όνομά του να εμπλέκεται σε μια σειρά από σενάρια, αναφορικά με την προοπτική αξιοποίησής του σε πολιτικούς ρόλους.

 

Το προηγούμενο διάστημα ωστόσο, την περίοδο αμέσως μετά την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, υπήρξε ακόμη ένα σενάριο που… δεν ακούστηκε, και πιθανότατα δεν έφτασε ούτε μέχρι τον ίδιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήξει στην επιλογή του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του, Κωνσταντίνο Ζούλα, για να αναλάβει τα ηνία της ΕΡΤ, το όνομα του Σταύρου Θεοδωράκη είχε πέσει στο τραπέζι για τη δημόσια τηλεόραση.

 

Ο ίδιος άλλωστε κατέγραψε πολυετή και αξιοσημείωτη τηλεοπτική επιτυχία στη διαδρομή της δημοσιογραφικής καριέρα τους, με καινοτόμες ιδέες και φρεσκαρισμένες ιδέες.

 

Τα παραπάνω στοιχεία ταυτότητας, σε συνδυασμό με την υπερκομματική αποδοχή του θα καθιστούσαν τον Σταύρο Θεοδωράκη ιδεώδη επιλογή για το τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης, οι σχετικές σκέψεις ωστόσο δεν προχώρησαν σε ουσιαστικό επίπεδο.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...