Ποιοτική επιλογή ανανέωσης για τη ΝΔ στην Κέρκυρα η Ίνα Ταράντου

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Η δημοσιογραφική διαδρομή της καταγράφηκε πάντοτε “εκτός πλαισίου”. Η ίδια δεν επέλεξε τα εύκολα και αναμενόμενα, αλλά δοκίμαζε διαρκώς των εαυτό της, στα περισσότερο ψαγμένα και ποιοτικά. Το κοινό την αγκάλιασε και την επιβράβευσε, και τώρα ήρθε η ώρα να… το μιμηθεί και το εκλογικό σώμα.

Η Ίνα Ταράντου θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με τη Νέα Δημοκρατία, φυσικά στην Κέρκυρα, την πόλη-αφετηρία της ζωής της, την οποία κουβάλησε μαζί της και ανέδειξε με την υπεραξία του δημοσιογραφικού αποτυπώματός της.

Η καλή δημοσιογράφος αποτελεί επιλογή ανανέωσης για τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, ενώ το διαφορετικό και πολυσυλλεκτικό προφίλ της, διευρύνει την εκλογική απήχηση της γαλάζιας παράταξης, σε πληθυντικές κοινωνικές ομάδες.

Η παρουσία της Ίνας Ταράντου στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο, προσφέρει στους πολίτες της Κέρκυρας μια ποιοτική επιλογή να γυρίσουν σελίδα, επιβραβεύοντας ανθρώπους που, με την προσωπική αξιοπρέπεια και την επαγγελματική καταξίωσή τους, ταξίδεψαν τη φήμη του πανέμορφου νησιού πιο μακριά.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής