• 8 Ιουλίου, 2020

Ποιος θα είναι ο επόμενος υπουργικός θώκος του Βορίδη

 

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

Ο Μάκης Βορίδης ήταν πάντοτε «μια κατηγορία μόνος του». Στα πολύ δύσκολα της… ατίθασης νιότης, στα επίσης δύσκολα των πρώτων βημάτων στην πολιτική, και φυσικά στα λιγότερο δύσκολα της «κανονικοποίησης», μετά την ένταξή του στη φιλόξενη αγκαλιά της «όλης Κεντροδεξιάς».

 

Ακόμη και να διαφωνείς μαζί του, ακόμη και να σε προβληματίζει η σπονδυλική στήλη του ιδεολογικού μωσαϊκού του, είναι δύσκολο να μην του αναγνωρίσεις πολιτική γοητεία.

 

Σε μια εποχή με περίσσευμα… διασκεδαστών και πολιτικά «ακαταλόγιστων», ο γαλάζιος βουλευτής επιβάλλεται ως «ελέφαντας στο δωμάτιο».

 

Δεν πέρασε απαρατήρητη λοιπόν η πρόσφατη εργώδης εξωστρέφειά του, με σειρά δημοσίων εμφανίσεων και παρεμβάσεων, ακόμη και για θέματα που άλλοτε θα απέφευγε ως… φετίχ.

 

Αρκετοί λοιπόν αναρωτιούνται ήδη ποιος θα είναι ο επόμενος υπουργικός θώκος του, από τη στιγμή που θα κριθεί ότι ολοκληρώθηκε η χρησιμότητα της παρουσίας του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλωστε επιβεβαιώνει διαρκώς ότι γνωρίζει να αξιοποιεί αποτελεσματικά το πολιτικό δυναμικό που έχει στα χέρια του.

 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...