Παγώνης, Σιαφάκας και Αγγελόπουλος ενισχύουν τη “Φωνή της Ελλάδας”

Από την ΕΡΤ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Η Φωνή της Ελλάδας», το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 εκπέμπει με νέο πρόγραμμα!

Εκπομπές ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, για την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, ειδικά αφιερώματα, αλλά και εκπομπές μουσικού αρχείου θα μεταδίδονται από τις συχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας».

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης θα παραχωρήσει ανέκδοτο υλικό του, το οποίο θα μεταδοθεί για πρώτη φορά! Οι μεταδόσεις θα γίνουν στις 12, 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Στο νέο πρόγραμμα προστίθενται περισσότερες ώρες ομογενειακών εκπομπών, δίνοντας βήμα από τα μικρόφωνα της «Φωνής της Ελλάδας» στους Έλληνες του κόσμου και προβάλλοντας με ευαισθησία και υπευθυνότητα τις δράσεις τους.

Επίσης, η «Φωνή της Ελλάδας» έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της έναν κύκλο επιλεγμένων εκπομπών από το Πρώτο, Δεύτερο και Τρίτο Πρόγραμμα, με σκοπό τη στήριξη και προβολή των προγραμμάτων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στο εξωτερικό.

Το λαϊκό, το ελαφρολαϊκό, τα τραγούδια του Μεσοπολέμου, το έντεχνο, η παραδοσιακή μουσική, το ρεμπέτικο αλλά και η ελληνική jazz, κατέχουν τον δικό τους χώρο στο νέο πρόγραμμα της «Φωνής της Ελλάδας».

Η πρωινή ενημέρωση ενισχύεται με τους δημοσιογράφους Χρήστο Παγώνη, Προκόπη Αγγελόπουλο και Θάνο Σιαφάκα.

Στις μουσικές εκπομπές  -σε συνεργασία με το Δεύτερο Πρόγραμμα– προστίθενται οι μουσικοί παραγωγοί Πάνος Χρυσοστόμου, Κώστας Θωμαΐδης, Μιχάλης Γελασάκης και  Έλενα Διάκου.

Οι εκπομπές λόγου και μουσικής -σε συνεργασία με το Τρίτο Πρόγραμμα- ενισχύονται με τους Κώστα Καναβούρη, Μενέλαο Καραμαγγιώλη και Αφροδίτη Κοσμά.

Τέλος -σε συνεργασία με το Πρώτο Πρόγραμμα– θα μεταδίδεται η ειδική εκπομπή «Προσφέρω» για την κοινωνική προσφορά με την Αθηνά Γιόγιακα, καθώς και η εκπομπή «Athens Calling» με τον Περικλή Βασιλόπουλο.

 

Η «Φωνή της Ελλάδας», Φωνή όλων των Ελλήνων

Γιατί η «Φωνή της Ελλάδας» είναι το μοναδικό ραδιόφωνο

που αποτελεί γέφυρα των Ελλήνων της Διασποράς με τη μητέρα πατρίδα

 

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι