Ο Alpha νικητής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για το σύνολο του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος ανέδειξε νικητή στην ενημέρωση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το Alpha News, καθημερινά στις 18:50, παρουσιάζει πρώτο τις εξελίξεις, ακολουθώντας λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, προσφέροντας πλούσια θεματολογία, εκτενή ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ενδιαφέρουσες αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Για το μήνα Νοέμβριο, το Alpha News, σε συνεχή ανοδική πορεία σε σχέση με την τηλεθέαση του Οκτωβρίου(+1,2%), προσέλκυσε το 16,9% του συνόλου του τηλεοπτικού κοινούκαι βρέθηκε στην κορυφή των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Αντίστοιχα, σημειώνοντας 15,8%, το Alpha News ήρθε πρώτο στα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων στο σύνολο του δυναμικού κοινού (18-54), ανεξαρτήτως μέρας και ώρας μετάδοσης.

Στη ζώνη μετάδοσής του και για το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, το Alpha News  με 17,2% τηλεθέαση, θριάμβευσε έναντι του ανταγωνισμού κατά 3,5 μονάδες (Antenna 13,7%, Open 7,7%).

Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι