Ο Χρήστος Παγώνης συνεχίζει να δίνει πόντους στην ΕΡΤ, με την εκπομπή "Επιχειρήματα"


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Ο Χρήστος Παγώνης συνεχίζει να δίνει πόντους στην ΕΡΤ, με την ψύχραιμη απεικόνιση της πραγματικότητας στον τομέα της Οικονομίας, μέσα από την εκπομπή “Επιχειρήματα”, που προβάλλεται κάθε μεσημέρι Σαββάτου.
Ο καλός δημοσιογράφος φιλοξενεί στην εκπομπή του θέματα επικαιρότητας αλλά και χρηστικής σημασίας, καθώς και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με στελέχη της αγοράς, και όχι ακόμη.
Αυτή τη φορά, καλεσμένοι ήταν:
Ο Θανάσης Κεφάλας, πρόεδρος του Συνδέσμου μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, ο οποίος μίλησε για τον μεταλλευτικό κλάδο, τις προοπτικές, τις εξαγωγές, αναφέρθηκε στην ταυτότητα του ελληνικού εξορυκτικού κλάδου, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τις προτάσεις του κλάδου αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών.
Ο Νίκός Χουδαλάκης πρόεδρος της Forum που διοργανώνει την Horeca, στάθηκε κυρίως στην ανάγκη διεθνοποίησης του εκθεσιακού προϊόντος της Ελλάδας και τις δυνατότητες ανάπτυξης του εκθεσιακού τουρισμού.
Ο Δημήτρης Βεργαδος, Διευθυντής Επικοινωνίας του ΣΕΒ, στάθηκε σε ζητήματα ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας, την παραγωγικότητα και την άνοδο των εξαγωγών.
“Να μην χάσουμε τον στόχο της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας, που είναι ο μόνος δρόμος για επενδύσεις και καλές δουλειές”, τόνισε με νόημα ο Δημήτρης Βέργαδος.
 
https://webtv.ert.gr/promo-ert2/26ian2019-epicheirimata/?fbclid=IwAR1MlrX93wIacGCWa46XETzb9VVtuTyRcq4o3i3TAlUEDQp_KhH9ih_WgVQ

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος