• 13 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος "δείχνει μπροστά" για τον Έβρο

 Ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος "δείχνει μπροστά" για τον Έβρο


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Με προωθητικό λόγο για την περιοχή του αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου εμφανίζεται ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών του Έβρου, και μια θέση στη Βουλή με τη Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ο νεαρός πολιτικός, ο οποίος επιχειρεί να χτίσει ένα διαφορετικό προφίλ, έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
 
“ΠΕΡΙ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διαβάζοντας την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχω να δηλώσω πως δεν θα τους ακολουθήσω.
Οι πολίτες το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν κατά τη διάρκεια ενός προβλήματος, είναι να βλέπουν πολιτικούς να μαλώνουν. Εξάλλου, μέσω της πολιτικής εκμετάλλευσης των διαφόρων ζητημάτων ήρθαν οι συγκεκριμένοι στην εξουσία. Την ανυπαρξία τους δε και την ανικανότητα τους, ακόμα την πληρώνουμε. Όσον αφορά την προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης που γίνεται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο εντός, όσο και εκτός νομού το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δυσφημίζουν την εικόνα του ήδη τραυματισμένου νησιού.

Εκείνο που με απασχολεί και ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολεί είναι να δίνουμε λύσεις. Και γι’αυτό είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε. Εξάλλου ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τα τελευταία χρόνια το υπουργείο Ναυτιλίας κινήθηκε με τόσο άμεσο τρόπο και μάλλον αυτό ενοχλεί.
ΥΓ: Από εκεί και πέρα να αποκτούν φωνή εκείνοι που ήταν άφωνοι τέσσερα χρόνια πάει πολύ και χρειάζεται πολύ θράσος.”.

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...