Ο Χατζηδάκης αναλαμβάνει τις «δύσκολες αποστολές»

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

 

 

 

Από την πρώτη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τα ηνία της πρωθυπουργίας, ήταν εμφανής η διάθεσή του να δώσει «ζωτικό χώρο» στον Κωστή Χατζηδάκη, ώστε να ενισχύσει το πολιτικό αποτύπωμα συνολικά της πρώτης κυβέρνησής του.

 

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος άλλωστε είχε κεντρικό ρόλο και στην αλλαγή σελίδας σε εσωκομματικό επίπεδο στη Νέα Δημοκρατία, ως αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αυξημένο ρόλο και παρέμβαση.

 

Την ίδια συνταγή ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ως Πρωθυπουργός, με τον Κωστή Χατζηδάκη να αναλαμβάνει «δύσκολες αποστολές», τόσο στον τομέα της κυβερνητικής ευθύνης του, όσο και σε γενικότερο πολιτικό επίπεδο.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν από τους αυθεντικότερους εκφραστές του πολιτικού φιλελευθερισμού στην Κεντροδεξιά, πέρα και μακριά από την πολιτική και αισθητική… ανορθογραφία του νεοφιλελευθερισμού.

 

Και με το μετριοπαθές προφίλ του, σε συνδυασμό με τις ισχυρές προσβάσεις που διατηρεί στις Βρυξέλλες, δίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη λύσεις σε κρίσιμες συγκυρίες.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι