• Δεκέμβριος 12, 2019

Ο Τσιόδρας στο Μαξίμου (του Μητσοτάκη) με… την ευχή του Παπαδήμου

 Ο Τσιόδρας στο Μαξίμου (του Μητσοτάκη) με… την ευχή του Παπαδήμου


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Η ανάληψη των ηνίων του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου από τον Δημήτρη Τσιόδρα, είχε περίπου προεξοφληθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο τον εκτιμά και τον εμπιστεύεται, και τον έβλεπε ως τον ιδανικό διάδοχο του Κωνσταντίνου Ζούλα, από τη στιγμή που ο τελευταίος αναλαμβάνει να… βάλει τάξη στην ΕΡΤ.
Ο Δημήτρης Τσιόδρας διέγραψε μια μετριοπαθή διαδρομή ευπρέπειας στον χώρο των ΜΜΕ. Η θητεία του ως εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη, επιβεβαίωσε ότι μπορεί να ισορροπήσει τις… διαφορετικές ιδιότητες, πολύ περισσότερο σε μια εποχή κρίσης, και με τα social media να έχουν υποκαταστήσει επί της ουσίας τα… κανονικά ΜΜΕ.
Στην πραγματικότητα βέβαια, στο Μαξίμου του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνει… με την ευχή του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο συνέδραμε από το ίδιο πόστο, τους δύσκολους μήνες από τα τέλη του 2011 μέχρι την άνοιξη του 2012.
Δεν αποκλείεται άλλωστε, και ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος να “επιστρέψει”. Ως διάδοχος του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως επιμένουν αρκετά σενάρια.

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...