Ο Τσίπρας προβλέπει ότι οι πολίτες θα διαψεύσουν στην κάλπη τις δημοσκοπήσεις


 
Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Καρδίτσα
Σας ευχαριστώ θερμά για αυτή την ζεστή, την ανθρώπινη υποδοχή εδώ στην Καρδίτσα. Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας.
Αυτή η αυθόρμητη παρουσία, όπου βρισκόμαστε τις τελευταίες μέρες. Εκεί όπου οργανώνονται συγκεντρώσεις δίχως να τις έχουμε προαναγγείλει . Εκεί όπου περνάμε και βλέπουμε τον παλμό και τον σφυγμό των απλών καθημερινών ανθρώπων, την αγωνία, την έγνοια, αλλά και την εντιμότητα στα πρόσωπά τους. Εμείς, λοιπόν, θέλουμε σήμερα εδώ από την Καρδίτσα να δηλώσουμε, ότι για αυτούς τους ανθρώπους τους πολλούς αξίζει να δώσουμε τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα.
Φίλες και φίλοι, πολίτες της Καρδίτσας, είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι ξανά απέναντί σας. Πέρασαν αρκετά χρόνια από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, που βρέθηκα και μίλησα εδώ. Χρόνια, τα οποία ήταν δύσκολα. Σφίξαμε τα δόντια. Κάναμε ένα βήμα πίσω κάποια στιγμή, για να μπορούμε σήμερα να κάνουμε πολλά βήματα μπροστά μαζί και να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Τούτες τις μέρες, πολίτες της Καρδίτσας και εδώ στην πόλη σας, όπως και σε όλες τις πόλεις που έχω βρεθεί περιοδεύοντας τις τελευταίες μέρες, στην τελική ευθεία πριν από μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, παίρνουμε μηνύματα από όλους τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους.
Το βασικό μήνυμα που παίρνουμε είναι ότι στις 26 του Μάη θα καταρρεύσει η μεγάλη απάτη, που έστησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, θέλοντας να κάνουν το άσπρο μαύρο. Θα καταρρεύσει η μεγάλη απάτη την οποία είχαν δημιουργήσει, για να μπορέσουν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι αυτή η κυβέρνηση ξέχασε από ποιους στηρίζεται και ποιους εκπροσωπεί. Ούτε εμείς ξεχάσαμε, ούτε εσείς ξεχάσατε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα, ότι προχωράμε μαζί και ότι ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ώστε οι πολλοί, η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία να μπορέσει να ζήσει καλύτερα.
Τις τελευταίες μέρες, πολίτες της Καρδίτσας, τα διλήμματα λίγο πριν την κάλπη γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα. Εμείς μιλάμε με τις ιδέες και τα επιχειρήματά μας, με το πολιτικό μας αφήγημα. Με όλα όσα καταφέραμε, παρά τα λάθη που και εμείς κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά έχουμε ένα πολιτικό αφήγημα που έχει αρχή, μέση και τέλος. Πήραμε τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας και κοινωνικής λεηλασίας και καταφέραμε να τελειώσουμε τα μνημόνια, να βγούμε από αυτή τη δύσκολη καταστροφική περίοδο για τη χώρα και την οικονομία , αλλά ταυτόχρονα, το καταφέραμε αυτό κρατώντας όρθια την κοινωνία.
Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν έχουν αφήγημα. Καταφεύγουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Το χειρότερο, όμως, για αυτούς είναι ότι δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόγραμμα, τις πραγματικές τους ιδέες που είναι ταυτόσημες με αυτές που είδαμε να εφαρμόζονται στην Ελλάδα την καταστροφική πενταετία 2010-2014. Είναι ταυτόσημες με τις σκληρές απόψεις των τεχνοκρατών του ΔΝΤ.
Γι΄ αυτό, λοιπόν, λέμε ότι το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές είναι η Ελλάδα των πολλών ή η Ελλάδα των ελίτ. Δεν λέμε ελίτ διότι κατάγονται από την ελίτ. Αλλά γιατί οι θέσεις τους υποστηρίζουν τους λίγους. Οι θέσεις τους υποστηρίζουν τα συμφέροντα αυτών που δεν πέρασαν δύσκολα στην κρίση, διότι έβγαλαν τα λεφτά τους σε offshore έξω από τη χώρα και στη χώρα μας δεν δώσανε μέρισμα θυσιών όπως έδωσε η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, εσείς όλοι που βρίσκεστε σήμερα εδώ σε αυτή την πλατεία, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.
Και δεν φταίμε εμείς που μέρα με τη μέρα αυτό γίνεται και πιο φανερό. Δεν φταίμε εμείς, που βγαίνει ο ίδιος ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κάθε φορά σε συνεντεύξεις και φανερώνει ότι είναι αντίθετος με την 13η σύνταξη, διότι λέει είναι λαϊκισμός , ανέφικτο και παροχολογία. Δεν φταίμε εμείς που βγαίνει ο ίδιος και δηλώνει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο. Δεν φταίμε εμείς που βγαίνει ο ίδιος και δηλώνει υπέρ της επταήμερης εργασίας και ότι εμείς υποτίθεται είμαστε προσκολλημένοι στο παρελθόν που υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των εργαζόμενων, των ανθρώπων του μόχθου, των φτωχών ανθρώπων. Δεν φταίμε εμείς που ο ίδιος φανερώνει ότι το σχέδιό του είναι το ξεπούλημα της δημόσιας Υγείας σε ιδιώτες. Δεν φταίμε εμείς που κάθε φορά που κάνει δηλώσεις, αναγκάζεται το ίδιο το γραφείο Τύπου το κόμματός του να βγαίνει και να λέει στον ελληνικό λαό : αγαπητοί ψηφοφόροι, δεν είναι αυτό που νομίζετε, κάτι άλλο ήθελε να πει, δεν είναι αυτό που ακούσατε. Όμως δυστυχώς είναι αυτό που νομίζετε, είναι αυτά που ακούσατε, αυτές είναι οι ιδέες, αυτό είναι το πρόγραμμα, αυτό είναι το σχέδιο των νεοφιλελεύθερων ακραίων αντιπάλων μας.
Εμείς, λοιπόν, πολίτες της Καρδίτσας, απευθυνόμαστε σε σας. Απευθυνόμαστε στους πολλούς , ανεξάρτητα από το σε ποια κάλπη βρέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Και τους λέμε, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια, αλλά δύο από αυτά, αυτά που διεκδικούν τη νίκη στις εκλογές, γράφουν με μεγάλα γράμματα τις προτάσεις των κομμάτων. Το ένα γράφει με μεγάλα γράμματα: επταήμερη εργασία, κατάργηση της 13ης σύνταξης που εμείς θεσπίσαμε, απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, απολύσεις και στον δημόσιο τομέα. Το άλλο ψηφοδέλτιο, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας γράφει επίσης, με μεγάλα γράμματα κοινωνική δικαιοσύνη. Γράφει επίσης με μεγάλα γράμματα ισότητα. Γράφει επίσης με μεγάλα γράμματα στήριξη των αδυνάμων, έξοδος από τη κρίση με σχέδιο και με ασφάλεια.
Να ξέρει, λοιπόν, ο καθένας και η καθεμιά από σας, μπορεί η ψήφος να αφορά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρώπη βρίσκεται σε σταυροδρόμι, όμως να ξέρετε ότι ψηφίζετε ταυτόχρονα και δυο αντίπαλα πολιτικά σχέδια. Το ένα ήταν αυτό που φανερώσαμε 4 χρόνια τώρα παρά τις μεγάλες δυσκολίες στις οποίες βρεθήκαμε. Και το άλλο πολιτικό σχέδιο, επίσης το γνωρίζετε. Τα μέτρα ελάφρυνσης και στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας, που ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ψηφίσαμε προχθές, είναι μέτρα μόνιμα, αλλά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θέλουν να τα καταργήσουν.
Ψήφος, λοιπόν, σε αυτούς είναι ψήφος σε ένα σχέδιο κατάργησης των μέτρων στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο σχέδιο αυτό που θέλει να δώσει περισσότερη ανάσα στους συνταξιούχους , περισσότερη ανάσα στους χαμηλόμισθους, περισσότερες θέσεις εργασίας, ενίσχυση του αγροτικού κόσμου, ενίσχυση των ανθρώπων του μόχθου και των μεροκαματιάρηδων.
Και βρίσκομαι εδώ στην Καρδίτσα, όπου ξέρω όπως και σε όλη την Ελλάδα, έγιναν σημαντικά βήματα το τελευταίο διάστημα. Θέλω να σας πω προκαταβολικά, βλέποντάς σας, βλέποντας τους περισσότερους από σας εδώ, ανθρώπους αυτού που ονομάζουμε μεσαία τάξη, μεροκαματιάρηδες, αγρότες να σας πω ότι ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που περνάτε. Δεν πετάμε στα σύννεφα.
Η οικονομία απογειώθηκε. Τα νούμερα ευημερούν. Έχουμε τον φθηνότερο δανεισμό που είχαμε από το 1997. Αλλά ξέρω ότι τα μνημόνια πλήγωσαν την κοινωνία, πλήγωσαν όλους μας και πάνω απ’ όλα πλήγωσαν εσάς και ξέρω ότι ακόμα δεν έχετε αισθανθεί στη ζωή και την καθημερινότητά σας την ανάσα εκείνη που έχουν ήδη δει οι δείκτες της οικονομίας.
Άρα, λοιπόν, το μέλημα το δικό μας τώρα είναι να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και καλύτερα. Να κάνουμε αυτούς τους δείκτες της ευημερίας για τους αριθμούς να γίνουν δείκτες ευημερίας για τους πολλούς, για τους καθημερινούς ανθρώπους. Αυτό είναι το σχέδιό μας.
Για 3 χρόνια μέχρι τον Αύγουστο του 2018 κυβερνούσαμε με τα χέρια δεμένα στην πλάτη διότι τις αποφάσεις μας τις κρίνανε οι τεχνοκράτες της τρόικα και του ΔΝΤ. Τώρα καταφέραμε χάρη στις δικές σας θυσίες και στους δικούς σας κόπους, αλλά και στη δική μας νοικοκυρεμένη πολιτική να διώξουμε πάνω από τα κεφάλια μας τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ. Και να μπορούμε να σχεδιάζουμε με περισσότερη ασφάλεια το μέλλον. Τώρα λοιπόν είναι που μπορούμε να ακολουθήσουμε μία πολιτική που θα είναι κατάφορα, σας διαβεβαιώνω, υπέρ των συμφερόντων των πολλών.
Μας λένε, όμως, ότι αγνοήσαμε και τη μεσαία τάξη. Η μεσαία τάξη είναι αυτή που πλήρωσε το μάρμαρο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Λένε, εντάξει, στηρίξατε τους αδύναμους με το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, με το επίδομα ενοικίου, με το μέρισμα που δίνατε κάθε χρονιά για τρία συνεχόμενα χρόνια,  αλλά δεν προσέξατε αρκετά τη μεσαία τάξη. Απαντάμε σε όλους αυτούς: η μεσαία τάξη επιβαρύνθηκε αλλά η ίδια η Eurostat έδωσε στοιχεία προχθές, που φανερώνει ότι από το 2010 έως το 2014, 822.000 συμπολίτες μας, οικογένειες έφυγαν από τη μεσαία τάξη και έγιναν φτωχοί.
Μας κατηγορεί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης ότι εμείς δεν στηρίξαμε τη μεσαία τάξη, όταν οι δικές του κυβερνήσεις μείωναν τα εισοδήματα και έβαζαν τους φόρους τον έναν μετά τον άλλο.
Εμείς καταφέραμε –και το λένε επίσης, τα στοιχεία από το 2015 έως το 2017- να σταματήσουμε αυτή τη διαρροή και να αντιστρέψουμε την εικόνα. 125.000 οικογένειες από το 2015 έως το 2017 επέστρεψαν από τα όρια της φτώχειας σε αυτό που ονομάζουμε μεσαία τάξη. Και προφανώς, από το 2017 έως το 2019, τώρα που η οικονομία πάει πολύ καλύτερα, αυτός ο αριθμός έχει πολλαπλασιαστεί.
Στόχος μας, λοιπόν, είναι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει η χώρα αυτή την ομαλή, σταδιακή πορεία προς την ευημερία και την προκοπή. Να συνεχίσουμε να μειώνουμε την ανεργία. Την μειώσαμε κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Την βρήκαμε στο 28% και είναι στο 19%. Είναι ακόμη υψηλή και έχουμε εθνικό στόχο την επόμενη τετραετία να φτάσει κάτω από το 10%.
Να συνεχίσουμε να δίνουμε ανάσα και προοπτική στους ανθρώπους του μόχθου. Σε αυτούς που ονομάζουμε πολλούς. Να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το κοινωνικό κράτος. Στα χρόνια των μνημονίων εμείς καταφέραμε και δώσαμε για 2,5εκατ. συμπολίτες μας, ελεύθερη πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όταν οι αντίπαλοί μας είχαν βάλει ακόμη και πεντάευρο εισόδου στα νοσοκομεία.
Πολίτες της Καρδίτσας, τα τελευταία χρόνια επίσης, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε και το νομό σας. Την τετραετία 2010-2014 οι δαπάνες από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ για έργα στο νομό σας, ήταν περίπου 55 εκατ. ευρώ. Σήμερα, αυτό ο ποσό για την τετραετία 2015-2019 έχει τετραπλασιαστεί. Είναι κοντά στα 250 εκατ. ευρώ για έργα υποδομής που τα έχει ανάγκη η περιφέρειά σας, που τα έχει ανάγκη ο νομός της Καρδίτσας. Έργα υποδομής που ήταν σταματημένα για χρόνια, όπως ο Ε 65. Υλοποιήθηκε το πρώτο τμήμα του νότιου τομέα. Ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα ο δρόμος που συνδέει τα Τρίκαλα με τη Λαμία. Και βεβαίως, είμαστε σε διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και για το βόρειο τμήμα, που θα συνδέει τα Τρίκαλα με τα Γρεβενά, δηλαδή με την Εγνατία Οδό.
Ταυτόχρονα, προχωράμε σε σημαντικά έργα υποδομής για την ανάδειξη της πανέμορφης περιοχής του ορεινού όγκου του νομού Καρδίτσας. Τον δρόμο από το Μουζάκι στη Λίμνη Πλαστήρα, αλλά και άλλες σημαντικές υποδομές.
Δώσαμε στήριξη στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, που όταν το παραλάβαμε ήταν ένα ελλειμματικό νοσοκομείο με περίπου 50 γιατρούς. Σήμερα είναι 72. Σχέδιό μας είναι την επόμενη περίοδο να είναι πάνω από 90 οι γιατροί στο δημόσιο νοσοκομείο, γιατί εμείς έχουμε σχέδιο προσλήψεων. 19.000 προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού έγιναν τα προηγούμενα τρία χρόνια. Και έχουμε σχέδιο για ακόμη 10.000 προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία την επόμενη τετραετία.
Το σχέδιο των αντιπάλων μας δεν είναι προσλήψεις στα νοσοκομεία. Δεν είναι προσλήψεις σε γιατρούς και σε καθηγητές στα δημόσια σχολεία, που εμείς προχωρήσαμε σε πρόσληψη 4.500 καθηγητών ειδικής αγωγής. Και έχουμε σχέδιο για 15.000 ακόμη δασκάλους και καθηγητές την επόμενη τετραετία.
Γιατί εμείς καταφέραμε μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση  να πάμε το 1 προς 5, δηλαδή μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις που είχαν συμφωνήσει οι προηγούμενοι, σε 1 προς 1. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης λέει, ότι θέλει να διατηρήσει το 1 προς 5. Και θέλει σημαντικό μέρος της λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων, να τα περάσει σε ιδιώτες.
Αυτές οι ριζικές διαφωνίες και προγραμματικές διαφορές, δεν είναι μη αξιόλογες για να τις συζητάει κανείς. Αντιθέτως, αυτές είναι οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο σχέδιο που αφορά τους πολλούς  και στο σχέδιο που αφορά τους λίγους και εκλεκτούς.
Για αυτό λοιπόν, πολίτες της Καρδίτσας, εμείς πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά πηγαίνοντας προς την κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών και κυρίως όσο περνούν οι μέρες, κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους.
Αυτοί οι οποίοι είχαν προδιαγράψει το αποτέλεσμα. Αυτοί οι οποίοι συνηθίζουν κάθε φορά να λογαριάζουν δίχως τον ξενοδόχο.
Ο ξενοδόχος είναι ο ελληνικός λαός. Είναι η μεγάλη πλειοψηφία που για τρία χρόνια σφίγγει τα δόντια, μας παρακολουθεί με ενδιαφέρον και κάθεται και υπομένει όλη αυτή τη στοχοποίηση.
Τώρα όμως, θέλω να απευθυνθώ σε όλους όσους για τρία χρόνια με λοιδορούσαν γιατί καθόμουν μέσα στο Μαξίμου και δούλευα σκληρά. Και έλεγαν: «ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο». Ε να, λοιπόν, ναι. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω από τον κόσμο και την αγάπη του κόσμου και την εντιμότητα του κόσμου, που έρχεται να μου σφίξει το χέρι. Που έρχεται να πει: «Προχώρα». Που έρχεται να πει: «δεν θα γυρίσει πίσω η Ελλάδα. Δεν θα ξαναγυρίσουμε πίσω στο ΔΝΤ και στα μνημόνια». Αυτό είναι το μήνυμα που δίνετε και εσείς σήμερα. Αυτό είναι το μήνυμα σε κάθε πλατεία, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά.
Φίλες και φίλοι,
Στις 26 του Μάη, θα δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Θα τερματίσουμε την απάτη. Την απάτη που είχαν δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι εκείνο το βράδυ θα προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις. Όπως έδωσαν και τον Γενάρη του 2015, και τον Σεπτέμβρη του 2015 και τον Ιούλη του 2015. Όπως προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τις προβλέψεις τους και τις δημοσκοπήσεις τους.
Εμείς θα λέμε: Ήταν μόνο η αρχή στην επόμενη μεγάλη, νικηφόρα, μεγαλειώδη πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπου η Ελλάδα θα προχωρήσει έξω από τα μνημόνια με κοινωνική προκοπή.
Για να χτίσουμε επιτέλους αυτό που οραματιζόμαστε. Την Ελλάδα των Πολλών.
Γεια σας, σας ευχαριστώ θερμά.
 

Best Of

Γιάννης Γκίκας: Εκείνοι που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πρόοδο του Αιγάλεω

Του Λάζαρου Καλλανιώτη   Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας έκανε την...

Ντόρα Βυζοβίτου: Η ουσία της πολιτικής είναι οι άνθρωποι

Γράφει η Ντόρα Βυζοβίτου Πηγή: εφημερίδα "Δημοκρατία" Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηναίων,...

Η Χριστίνα Κεφαλογιάννη δίπλα (και) στους ανθρώπους της αγοράς

Του Λάζαρου Καλιανιώτη   Δίπλα και στους ανθρώπους της αγοράς βρέθηκε...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ευρεία ανάπτυξη του τουρισμού, μέσα από συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Τέσσερις μέρες απομένουν για το Panik Concert 2023 xopaponline.gr

 Πώς θα διεκδικήσετε προσκλήσεις   Το opaponline.gr σε στέλνει στο μεγαλύτερο...

Πώς θα πληρώσετε τις φορο-υποχρεώσεις που λήγουν

 Άμεση εξυπηρέτηση σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την...

Γιάννης Γκίκας: Εκείνοι που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πρόοδο του Αιγάλεω

Του Λάζαρου Καλλανιώτη   Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας έκανε την...

Ντόρα Βυζοβίτου: Η ουσία της πολιτικής είναι οι άνθρωποι

Γράφει η Ντόρα Βυζοβίτου Πηγή: εφημερίδα "Δημοκρατία" Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηναίων,...

Η Χριστίνα Κεφαλογιάννη δίπλα (και) στους ανθρώπους της αγοράς

Του Λάζαρου Καλιανιώτη   Δίπλα και στους ανθρώπους της αγοράς βρέθηκε...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Τέσσερις μέρες απομένουν για το Panik Concert 2023 xopaponline.gr

 Πώς θα διεκδικήσετε προσκλήσεις   Το opaponline.gr σε στέλνει στο μεγαλύτερο μουσικό live της χρονιάς     Μόλις τέσσερα 24ωρα απομένουν για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τοPanik...

Πώς θα πληρώσετε τις φορο-υποχρεώσεις που λήγουν

 Άμεση εξυπηρέτηση σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα    Η προθεσμία για την πληρωμή των δόσεων φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ λήγει αύριο, Παρασκευή 29...

Γιάννης Γκίκας: Εκείνοι που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πρόοδο του Αιγάλεω

Του Λάζαρου Καλλανιώτη   Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας έκανε την παρακάτω ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media: Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε η τελετή...