Ο Τσίπρας ξανασκέφτεται τον… Ανένδοτο κατά των ΜΜΕ

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

 

Τη στάση… Ανένδοτου Αγώνα που είχε κρατήσει έναντι της πλειοψηφίας των ΜΜΕ, με τα… γνωστά αποτελέσματα, την περίοδο της πρωθυπουργίας του, φέρεται να επανεξετάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιεί την αφορμή που προσφέρει το υγειονομικό σκέλος της πανδημίας του κορονοϊού, για συναινετικό πολιτικό κλίμα, και ισορροπεί από την άλλη για τις επιλογές της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας, και κυρίως στις εργασιακές σχέσεις.

 

Την ίδια στιγμή, κοιτάζοντας προς το εσωτερικό του κόμματός του, ο Αλέξης Τσίπρας δρομολογεί τις αλλαγές που θα τον φέρουν πιο κοντά στο Κέντρο, έστω και με… αργόσυρτους ρυθμούς, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκεται σε αναζήτηση νέων προσώπων, τα οποία και θα κληθούν να διαχειριστούν και να προβάλλουν την καινούρια ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνει γέφυρα σε ΜΜΕ με τα οποία είχε ανοιχτό μέτωπο, προσδοκώντας στους μήνες που ακολουθούν να έχει μπροστά του ένα διαφορετικό τηλεοπτικό πεδίο, σε σχέση με εκείνο που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, καθώς και στο επιλογικό κεφάλαιο της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής