• Σεπτέμβριος 24, 2019

Ο Τσίπρας κουνάει μαντίλι στον ΣΥΡΙΖΑ (του 4%)


 
Πηγή: εφημερίδα «Παρασκήνιο»
 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ… δεν μένει πια εδώ. Τουλάχιστον όχι ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%. Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κοιτάξει μπροστά και να μην… αποπροσανατολιστεί, στρέφοντας τη ματιά του στο παρελθόν και τις ρίζες του κόμματος του οποίου ηγείται, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
 
Το τελευταίο διάστημα, με επίκεντρο τις διαφορετικές απόψεις του Πάνου Σκουρλέτη για την ουσία αλλά και τη διαδικασία της πολιτικής και οργανωτικής μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετοί θεώρησαν ότι η Κουμουνδούρου θα μπορούσε να εισέλθει σε κατάσταση εσωστρέφειας.
 
Από το στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού ωστόσο, είναι ξεκάθαροι. Ο Αλέξης Τσίπρας… έπαθε και έμαθε, με τα μπρος-πίσω της πρωθυπουργίας του, όταν τόσο σε επίπεδο στρατηγικών επιλογών όσο και προσώπων, επιχείρησε να κρατήσει ισορροπίες με έναν ξεθωριασμένο και σκουριασμένο κομματικό μηχανισμό, χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην κοινωνία.
 
Έχοντας στις «αποσκευές» του ένα ποσοστό 32%, και τη φυσική τάση της πάλαι ποτέ βάσης του ΠΑΣΟΚ να τον ακολουθήσει, ο Αλέξης Τσίπρας κατανοεί ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός του. Φτάνει να μην βάλει ο ίδιος… αυτογκόλ

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...