• 10 Ιουλίου, 2020

Ο Τσίπρας ζήτησε από τους Έλληνες να… φράξουν το δρόμο "σε εκείνους που λεηλάτησαν τη χώρα"


 
Πολιτικά μηνύματα ενόψει εκλογών έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία του στην Κρήτη.
Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Πρωθυπουργού:
 
Η Ελλάδα έχει μπει σε έναν άλλο δρόμο. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει. Πολλή φτώχεια να αντιμετωπιστεί. Πολλές πληγές να κλείσουν. Αλλά είμαστε σε άλλο δρόμο. Χαιρετισμός στο Χουδέτσι.
 
Οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση είναι μια δημοκρατική κατάκτηση του λαού μας που οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε. Με την απλή αναλογική προωθούνται οι συνεργασίες υπέρ των τοπικών κοινωνιών. Η Προοδευτική Συμμαχία στην Κρήτη γίνεται πράξη στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη.
 
Από το 2015 δίνουμε διαρκώς μάχες, σε δύσκολες συνθήκες. Καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον τόπο μας και την κοινωνία. Η Ελλάδα έγινε συνώνυμο της ανάκαμψης, της ανθρωπιάς, της Δημοκρατίας, απέναντι σε μια Ευρώπη που μας δείχνει το ξενοφοβικό και ρατσιστικό της πρόσωπο.
 
Οι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Όπως συνέβη πρόσφατα στην Ισπανία, ο ευρωπαϊκός νότος μπορεί να είναι ο μπροστάρης για την προοδευτική κατεύθυνση της Ευρώπης.Έτσι και στην Ελλάδα, η , ο νότος, θα είναι ο μπροστάρης των μεγάλων δημοκρατικών αγώνων.
 
Καταφέραμε, μέσα από δυσκολίες και με τις θυσίες του ελληνικού λαού, να βγάλουμε τη χώρα στο ξέφωτο. Αν η πρώτη μεγάλη ιστορική εξέλιξη ήταν ο Αύγουστος του 2018, η δεύτερη επίσης ιστορική εξέλιξη είναι ότι διώχνουμε το ΔΝΤ, ξεπληρώνοντας τα ακριβά δάνεια.
 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...