• 25 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Τραμπ ζητάει την… αφαίρεση βραβείων Πούλιτζερ από εφημερίδες


 
Του Φρίξου Παλαιολόγου
 
Την… αφαίρεση βραβείων Πούλιτζερ από εφημερίδες που τα είχαν κερδίσει στο παρελθόν για τη δουλειά τους, ζήτησε ο Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο παθιασμένης ομιλίας ενώπιον υποστηρικτών του.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, έχει περάσει σε ολοκληρωτική αντεπίθεση, μετά τα συμπεράσματα του πορίσματος Μιούλερ, που… μάλλον τον απαλλάσσουν για τη “συνωμοσία” με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Από την ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα, τόσο μέσω του Twitter, όσο και με στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που έχουν πλέον ως αναφορά περισσότερο τον ίδιο, παρά τις παραδοσιακές αρχές του κόμματός τους, ο Τραμπ δεν σταματάει να επιτίθεται σε όσους τον κατηγορούσαν τα τελευταία δυο χρόνια για όσα συνέβησαν στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Αυτή τη φορά, έβαλε στο στόχαστρό του τα παραδοσιακά ΜΜΕ, και εφημερίδες σαν τους “New York Times” και την “Washington Post”, που είχαν ηγηθεί των αποκαλύψεων εις βάρος του.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου, και από τις δυο εφημερίδες θα πρέπει να αφαιρεθούν τα βραβεία Πούλιτζερ τα οποία είχαν κερδίσει στο παρελθόν. Φυσικά, εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων.

Φρίξος Παλαιολόγος

Φρίξος Παλαιολόγος

Ο Φρίξος Παλαιολόγος είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...