• 28 Ιανουαρίου, 2020

Ο Νίκος Στέφος στη μάχη των εκλογών της ΕΣΗΕΑ με τη Μαρία Αντωνιάδου

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Στη μάχη των εκλογών της ΕΣΗΕΑ συμμετέχει ο Νίκος Στέφος, στο πλευρό της Μαρίας Αντωνιάδου και των “Ενωμένων Δημοσιογράφων”.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια και τη μετριοπάθειά του, στη μακρά διαδρομή του στα ΜΜΕ, σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

“Στις 12 και 13 Ιουνίου, δηλαδή την άλλη Τετάρτη και Πέμπτη διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ.

Έτσι, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου της Ένωσης Συντακτών Μαρίας Αντωνιάδου και της παράταξης “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στόχος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια ΕΣΗΕΑ ενωμένη, ισχυρή, διεκδικητική και πρωτοπόρα για την υπεράσπιση της ελευθεροτυπίας και των συμφερόντων όλων εκείνων των χιλιάδων συναδέλφων που αν και έχουν πληγεί βαριά από την ανεργία, την κρίση και τα κελεύσματα της διαπλοκής παραμένουν σταθεροί στις επάλξεις για σωστή και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών…

Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!”.

 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...