Ο "νέος Κένεντι" είπε.. την ατάκα της χρονιάς για τον Τραμπ


 
Της Κατιάνας Ναυπλιώτου
 
Πριν από μερικούς μήνες, η Αμερική τον αγκάλιαζε ως “νέο Κένεντι”. Ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ… ξεθώριασε γρήγορα, καθώς η μέχρι σήμερα παρουσία του στην εσωκομματική μάχη για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών του 2020 για τον Λευκό Οίκο, τον φέρνει πολύ πίσω σε σχέση με τον Τζο Μπάιντεν, τον Μπέρνι Σάντερς, την Ελίζαμπεθ Ουόρεν και την Καμάλα Χάρις, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο χαρισματικός Τεξανός πολιτικός έχει χάσει… όλη τη γοητεία του.
Επιστρέφοντας στην καμπάνια του, μετά την αναστολή της για λίγες μέρες, λόγω των φονικών περιστατικών στο Ελ Πάσο, ο Μπέτο Ο’ Ρουρκ επανέλαβε ότι δεν θα το βάλει κάτω, και θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη ως το τέλος, για να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες του.
Και σε μια αποστροφή της ομιλίας του, θύμισε… γιατί έχει προκαλέσει τόσο ενδιαφέρον η περίπτωσή του. “Η μεγαλύτερη απειλή για το μέλλον της Αμερικής, είναι ο Πρόεδρος Τραμπ. Αν δεν αφυπνιστούμε εγκαίρως και δεν τον αντιμετωπίσουμε, η Αμερική… θα πεθάνει στον ύπνο της”, ήταν η επίμαχη αποστροφή του Μπέτο Ο’ Ρουρκ, που έγινε viral στα social media.

Written by Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος