Ο Μητσοτάκης ποντάρει στην υποψηφιότητα του Βασίλη Φεύγα, για ανανέωση στην Αιτωλοακαρνανία


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας Βασίλη Φεύγα, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να δείξει την κατεύθυνση της ανανέωσης, και την προοπτική της πολιτικής αλλαγής.
Ο Βασίλης Φεύγας βρίσκεται σταθερά, με συνέπεια και αξιοπρέπεια στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας δώσει κάθε μεγάλη πολιτική μάχη χέρι-χέρι με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μετά την εκλογή του στην ηγεσία της γαλάζιας παράταξης, τον Ιανουάριο του 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στον Βασίλη Φεύγα θέση συμβούλου δίπλα του.
Τους τελευταίους μήνες, ο Βασίλης Φεύγας “οργώνει” την Αιτωλοακαρνανία, στην οποία και θα είναι υποψήφιος βουλευτής, εστιάζοντας σε ένα διαφορετικό μοντέλο πολιτικής αισθητικής.
Με χαμηλούς τόνους και αξιοπρέπεια, ακούει τα προβλήματα των πολιτών, και μπολιάζει με ιδέες μέσα από την κοινωνία την κεντρική πολιτική ρητορική του, για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας στο αυριανό Κοινοβούλιο.
Και την ίδια στγμή, δίνει τη μάχη για την επικράτηση των κεντροδεξιών ιδεών σε μια πλατιά κοινωνική πλειοψηφία, που θα εκφραστεί στην κάλπη, δίνοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα ηνία της διακυβέρνησης του τόπου.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής