• Δεκέμβριος 12, 2019

Ο Μητσοτάκης διατηρεί σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό

 Ο Μητσοτάκης διατηρεί σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό


 
 
Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”
 
Οι πρόσφατες αλλαγές στην οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, στις οποίες προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνδυασμό με άλλες που θα ακολουθήσουν, επιβεβαιώνουν ότι ο Πρωθυπουργός επιθυμεί να διατηρήσει σε εγρήγορση και ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό.
 
Η στόχευση είναι διπλή: Αφενός να μην… χαλαρώσει η Πειραιώς, και να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά ενός ζωηρού και παρεμβατικού κομματικού φορέα, που ενισχύει το κυβερνητικό έργο, το… διορθώνει όπου χρειάζεται, και διευκολύνει τη διάχυση των πολιτικών μηνυμάτων του Μεγάρου Μαξίμου στην κοινωνία.
 
Αφετέρου, να δείξει στα στελέχη του κομματικού μηχανισμού, που σήκωσαν το βάρος της μεγάλης μάχης της 7ης Ιουλίου, και νωρίτερα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ότι… δεν τους ξεχνάει, και ότι τους υπολογίζει ως κεντρικά γρανάζια της κυβερνητικής μηχανής.
 
Ειδικά εκείνους που δεν αξιοποιήθηκαν σε κάποιο κυβερνητικό πόστο, και πλέον στους ώμους τους πέφτουν αντικειμενικά μεγαλύτερες ευθύνες, προκειμένου να μην «κρασάρει» η λειτουργία του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας.
 
Κομβικό ρόλο στα παραπάνω σχέδια του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο οποίος και πρακτικά θα «τρέχει» το κόμμα στην καθημερινότητά του.
 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...