Ο Μητσοτάκης ανακατεύει την εσωκομματική τράπουλα

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

Οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οργανωτική δομή της Νέας Δημοκρατίας, με την επιλογή «δικών του ανθρώπων» για την Εκτελεστική Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής, δείχνουν ότι ο Πρωθυπουργός… δεν ξεχνάει το κόμμα.

 

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν διαβάσει σωστά την ιστορική εμπειρία κομμάτων που βρέθηκαν στην εξουσία στο παρελθόν, και της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας φυσικά, και αμέλησαν τις σχέσεις τους με το στελεχιακό δυναμικό, με αποτέλεσμα να συναντήσουν δυσκολίες, τόσο στην καθημερινότητα της υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματός τους, όσο και στις εκλογικές μάχες που κλήθηκαν να δώσουν στη συνέχεια.

 

Η αναδιανομή ρόλων σε εσωκομματικό επίπεδο λοιπόν, δια χειρός Κυριάκου Μητσοτάκη, υπηρετεί και τη στόχευση να διατηρηθεί… ζωηρός και σε διαρκή ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός.

 

Όχι μόνο για ενδεχόμενες εκλογικές δοκιμασίες, αλλά και για τη δύσκολη και διαρκή μάχη της κυβέρνησης να κερδίσει ζωτικό χώρο στην κοινωνία, και να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες για την ορθότητα των πολιτικών της.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι