• 8 Αυγούστου, 2020

Ο κ. Audrius Vilcinskas νέος Γενικός Διευθυντής της GEFCO Greece

 

Η GEFCO Greece, θυγατρική του ομίλου GEFCO, ηγέτη πανευρωπαϊκά στον κλάδο των logistics στην αυτοκινητοβιομηχανία, με εξειδίκευση παγκοσμίως σε πολυτροπικές αλυσίδες εφοδιασμού, ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Audrius Vilcinskas ως νέου Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.

 

Ο κ. Audrius Vilcinskas διαθέτει μεγάλη εμπειρία άνω των 22 ετών στη βιομηχανία των logistics. Αποτελεί στέλεχος της GEFCO από το 2013, αρχικά ως Branch Manager της GEFCO Baltic, θυγατρικής του Ομίλου στη Λιθουανία. Το 2016 ανέλαβε ,επιπροσθέτως, τη διαχείριση της δραστηριότητας Overland (contract logistics και οδικές μεταφορές) για ολόκληρη τη GEFCO Baltic. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Βίλνιους στον τομέα των International Business.

 

“Οι βασικές μας προτεραιότητες για την GEFCO στην Ελλάδα είναι να προωθήσουμε τις λύσεις μας και να διατηρήσουμε αυθεντική συνεργασία  με τους σημερινούς και μελλοντικούς πελάτες μας από τους κλάδους της Αυτοκινητοβιομηχανίας, της Ενέργειας, των FMCG και του Φαρμάκου καθώς και να επεκτείνουμε την προσφορά μας σε άλλους βιομηχανικούς κλάδους. Προσβλέπουμε επίσης στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μας με τις ελληνικές εταιρείες μεταφορών “, δήλωσε ο νέος Γενικός Διευθυντής της GEFCO Greece.

 

«Η αγορά logistics οχημάτων (FVL), στην οποία πρόσφατα εισήλθαμε, εμφανίζει σημαντική δυναμική, ειδικά σε ό,τι αφορά τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, καθώς οι τομείς της ψηφιοποίησης και καινοτομίας (digitalization and innovation), βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του Ομίλου GEFCO, θα διασφαλίσουμε ότι όλες οι τελευταίες εξελίξεις θα είναι διαθέσιμες στους Έλληνες πελάτες μας», πρόσθεσε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ GEFCO

Η GEFCO κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στην παροχή σύνθετων λύσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας και ηγέτης των logistics στην αυτοκινητοβιομηχανία πανευρωπαϊκά. Έχοντας 70 χρόνια εξειδίκευσης και βασιζόμενη στο ισχυρό δυναμικό των 15.000 εργαζομένων της, η GEFCO σχεδιάζει έξυπνες και ευέλικτες λύσεις για να ανταποκριθεί στις πιο πολύπλοκες προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Με παρουσία σε 47 χώρες και ένα δυνατό παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, η GEFCO εξυπηρετεί 300 προορισμούς παγκοσμίως. Το 2018 η GEFCO παρουσίασε κύκλο εργασιών 4,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.  www.gefco.net. www.gefco.gr

 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...