• 29 Μαΐου, 2020

Ο Κικίλιας σε ρόλο «θεραπευτή» του αρτηριοσκληρωτικού ΕΣΥ


 
 
Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”
 
Η επιλογή του Βασίλη Κικίλια για το υπουργείο Υγείας, είναι από τα ενδιαφέροντα στοιχήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το πιο ανερχόμενο πολιτικό πρόσωπο της Κεντροδεξιάς την τελευταία δεκαετία έχει εδραιώσει την παρουσία του στην Α’ Αθηνών, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει πέρασμα στις νεώτερες γενιές καθώς και σε κοινωνικές ομάδες που στο παρελθόν έβλεπαν με αδιαφορία και επιφυλακτικότητα τη Νέα Δημοκρατία.
 
Η προσωπική δημοφιλία του Βασίλη Κικίλια, σε συνδυασμό με ένα επιτελείο που θυμίζει καλοκουρδισμένη μηχανή, και τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί με πολιτικές αλλά και επικοινωνιακές νίκες, προσφέρουν στον σημερινό ένοικο της οδού Αριστοτέλους την ευκαιρία να εξελιχθεί σε «θεραπευτή» ενός Εθνικού Συστήματος Υγείας με χρόνιες παθογένειες και αρτηριοσκληρωτικές διαδικασίες.
 
Ως γιατρός και ο ίδιος άλλωστε, ο Βασίλης Κικίλιας έχει πρωτογενή και αδιαμεσολάβητη γνώση των προβλημάτων του χώρου. Και κατανοεί ότι, ουσιαστικές αλλά ορατές και μετρήσιμες βελτιώσεις στην καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες καθώς και οι λειτουργοί της Υγείας, θα προσφέρει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκριτικό πλεονέκτημα για το παρόν και το μέλλον.
 

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...