Ο Κικίλιας μιλάει για "τεράστια στρατηγική νίκη" Μητσοτάκη και κοινωνίας


 
«Είναι εμφανές στην κοινωνία ότι οι Έλληνες πήραν την Κυριακή μια μεγάλη ανάσα. Παράλληλα, τιμώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για τους 29 νέους φόρους, ενώ έλεγαν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς, ο κ. Τσακαλώτος ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και θα διαγράψουν τα δάνεια», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
«Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε συστηματικά τους Έλληνες το 2015, υφάρπαξε την ψήφο τους, υποβάθμισε τη ζωή τους, τσαλάκωσε τον πατριωτισμό τους, έστησε ένα φθηνό επικοινωνιακό σόου στο Μάτι ενώ είχαμε 102 νεκρούς, έδωσε τη Μακεδονία με τη συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Όλα αυτά τα μάζευε ο Έλληνας που δεν είχε τη δυνατότητα να εκφραστεί επί 4,5 χρόνια. Και ήρθε η ιερή στιγμή της κάλπης, όπου έδωσε τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και καταψήφισε την πολιτική νοοτροπία Τσίπρα», συνέχισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ.
Είπε επίσης ότι έχει μιλήσει για τέσσερις νίκες στις τέσσερις κάλπες του 2019, έχουν ήδη γίνει οι τρεις «και αναμένουμε τις εθνικές εκλογές, είτε αυτές διεξαχθούν 30 Ιουνίου, είτε 7 Ιουλίου είτε τις πάει ο κ. Τσίπρας τον Δεκαπενταύγουστο…».
Παράλληλα ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι μια τεράστια στρατηγική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ελληνικής κοινωνίας και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να βιάσει τη βούληση των Ελλήνων, αναγκάζοντάς τους να δεχθούν πολιτικές ξένες από την ψυχή του Έλληνα. Δε θέλαμε τη συμφωνία που ψήφισε για τη Μακεδονία. Δε θέλαμε ως προς την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές μας να ακούμε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να λέει «αν μπουκάρουν στο σπίτι σας κάντε ότι κοιμάστε», την ώρα που έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα. Και προφανώς δε θέλαμε να τσακίσει τη μεσαία τάξη».
Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για προσκλητήριο στην Κεντροαριστερά. Μιλά ταυτόχρονα για τον «έρωτα που οδήγησε σε γάμο» με τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος Καμμένος πήρε 0,7%. Τιμωρήθηκε από τους Έλληνες, όπως τιμωρήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας. Μαζί κυβερνούσαν επί τέσσερα χρόνια, αλλά δεν ενοχλούσε κανέναν στον ΣΥΡΙΖΑ το χοντροκομμένο πλαίσιο της Ακροδεξιάς με το οποίο συγκυβερνούσαν. Και κατηγορούν σήμερα τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας».
Ο κ. Κικίλιας δήλωσε επίσης ότι πιο μετριοπαθής κεντροδεξιός αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν έχει ξαναϋπάρξει και πως αυτό το απέδειξε για μια ακόμα φορά με τις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
«Οι θέσεις μας απευθύνονται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Για τη μείωση της φορολογίας, για την τάξη και την ασφάλεια, για τα εθνικά μας θέματα, για επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας που θα βοηθήσουν τη μέση ελληνική οικογένεια να ευημερήσει», υπογράμμισε σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο επιχείρημα περί ακροδεξιάς Ν.Δ.
«Δεν έβαλαν μυαλό. Θα ξαναπεριμένει υπομονετικά στις ουρές ο ελληνικός λαός και θα απαντήσει. Στις εθνικές εκλογές θα απαντήσουμε αν θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα ή θα σερνόμαστε με την απλή αναλογική. Θα ψηφίσουμε για την ανάπτυξη της χώρας μας, για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης, για την τάξη και την ασφάλεια, για τα εθνικά μας θέματα», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι