• 6 Ιουνίου, 2020

Ο Κικίλιας κέρδισε την κοινωνική βάση της Κεντροδεξιάς

 

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB, που έδωσε στον Βασίλη Κικίλια τη δεύτερη θέση στη δημοφιλία και την αποδοχή των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επιβεβαίωσε ότι ο Υπουργός Υγείας και εκ των πρωταθλητών της Α’ Αθηνών, έχει αλλάξει επίπεδο.

 

Με ένα οργανωμένο επιτελείο που δουλεύει συστηματικά μαζί του τα τελευταία χρόνια, με προφανή προσωπική επικοινωνιακή άνεση, και με ανθρωποκεντρικά χαρακτηριστικά στην επαφή του με τους πολίτες και τη δημόσια παρουσία του, ο Βασίλης Κικίλιας δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει, για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη μάχη με το «τέρας» των διαχρονικών στρεβλώσεων και υστερήσεων του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Η μεγάλη αποδοχή Κικίλια δείχνει και κάτι ακόμη. Ότι κατάφερε, μέσα σε μια δεκαετία, να κερδίσει την κοινωνική βάση της Κεντροδεξιάς, δύσκολη, απαιτητική και συντηρητική, χωρίς ο ίδιος να… έχει χάσει χρόνο στη ζωή του με κομματικά ένσημα. Αλλά επενδύοντας σε μια απευθείας και αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες, με συνέπεια και επιμονή, και όχι συγκυριακά.

 

Στη σχετική δημοσκόπηση άλλωστε, με πρωτεύσαντα τον ΠΑΣΟΚογενή Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο Βασίλης Κικίλιας είναι πρώτος μεταξύ όσων δίνουν τη μάχη για την κοινωνία από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, με ζωτικό χώρο πολιτικής αναφοράς την Κεντροδεξιά.

 

Κάτι που από μόνο του λέει… τα πάντα.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...