Ο Καρανίκας της ΕΣΕΕ στήριγμα των εμπορικών συλλόγων

 

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και ο Πρόεδρός της Γιώργος Καρανίκας ως το θεσμικό όργανο που εκφράζει τους μικρομεσαίους εμπόρους – αυτούς που παραδοσιακά ονομάζουμε ραχοκοκαλιά της οικονομίας – δίνει καθημερινά μάχη για τη στήριξή τους.

Μέσα από θεσμικές συναντήσεις με αρμόδιους υπουργούς ο Γιώργος Καρανίκας (την τελευταία εβδομάδα συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση και τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Θ. Σκυλακάκη) μεταφέρει τα προβλήματα των εμπόρων που έχουν προκύψει από την πανδημία και βοηθά στην συνδιαμόρφωση εφικτών λύσεων, όπως έκανε εμφατικά με την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Την ίδια στιγμή η ΕΣΕΕ προχωράει σε μια καμπάνια μέσα από το facebook για την στήριξη των εμπορικών συλλόγων όλης της χώρας.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας διατηρούν ξεχωριστή σημασία για τις τοπικές κοινότητες, την πολιτιστική τους ταυτότητα και την ανάπτυξή τους.

 

Όπως λέει η ΕΣΕΕ μέσα από την καμπάνια της: «Ελάτε να διασχίσουμε την εμπορική ιστορία της χώρας, να δούμε την εξέλιξη της μέσα από τους ίδιους τους Εμπορικούς Συλλόγους, πως μεγάλωσαν οι πόλεις και οι περιοχές από το τότε στο σήμερα και πως τελικά ο εμπορικός κόσμος συνεχίζει να ωριμάζει αλλά και να αλλάζει παράλληλα με αυτές».

 

Στόχος είναι να φωτιστούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των περιοχών και να αναδειχθεί η σημασία της εμπορικής δραστηριότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που παρά τις προκλήσεις παραμένουν ισχυροί αιμοδότες της εθνικής οικονομίας, στηρίζοντας με όλες τους τις δυνάμεις την Ελλάδα μας.

 

Μήνυμα το εξής ένα: Στηρίζουμε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας. Δυναμώνουμε την Ελλάδα Μαζί

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι