Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος προειδοποιεί τον Τσίπρα ότι "οι Έλληνες θα τον τιμωρήσουν σε όλες τις κάλπες"


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, για όσα διαδραματίστηκαν στα Σκόπια.
Ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, που ενισχύει την πολιτική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, σημείωσε με νόημα τα εξής:
«Η υποδοχή ως λαϊκού ήρωα του Αλέξη Τσίπρα από τους πρόσφατα… βαπτισμένους «βορειομακεδόνες» δείχνει την πραγματική ανάγκη που είχε για αναγνώριση το γειτονικό μας κρατίδιο από την Ελλάδα και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν την εκμεταλλεύτηκε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
Η κυβερνητική στάση στο σκοπιανό , στα Ελληνοτουρκικά και στην Αλβανία δίνουν την αίσθηση της παράδοσης της χώρας μας. Και αυτό μας ενοχλεί.
Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ζητάμε την δύναμη για να αλλάξουμε τα πάντα. Και όχι για να έρθουμε στην εξουσία απλά και μόνο. Οι ρεβανσισμοί δεν μας αφορούν.
Δυστυχώς, η χώρα σύρεται σε μια σειρά διαπραγματεύσεων για επιμέρους συμφωνίες με την «Βόρεια Μακεδονία» όταν, κάτω από άλλες συνθήκες, η Ελλάδα θα είχε τον πρώτο λόγο.
Οι οικονομικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά αυτή που έχει να κάνει με τα εμπορικά σήματα ελλοχεύουν κινδύνους για την Ελλάδα καθώς η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει δείξει ότι μπορεί να διαπραγματεύεται σωστά. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
Η Ν.Δ. είναι έτοιμη οπότε γίνουν εκλογές, Μάιο ή αργότερα. Στις πολλαπλές κάλπες δεν θα ξεθυμάνει απλά ο Έλληνας, θα τιμωρήσει σε όλες την εκλογικές αναμετρήσεις την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

 

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής