Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ενώνει. Μαζί με τη Φώφη Γεννηματά στην επιστροφή από Βρυξέλλες


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Με τη συνεπή πολυετή παρουσία του στην Αυτοδιοίκηση και στον δημόσιο βίο, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έχει αποδείξει ότι ενώνει. Κάτι που επιβεβαίωσε στην πτήση επιστροφής από τις Βρυξέλλες, όπου φωτογραφήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, και τη Συλβάνα Ράπτη.
Το μάχιμο στέλεχος της Κεντρδεξιάς, που δίνει τη μάχη για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
 
“Η επιστροφη για Αθηνα μου επεφυλαξε μια εκπληξη , στην οικονομικη θεση !! συναντησα μια φιλη αυτοδιοικητικη την πρώην Υπερνομαρχη Αττικής Φώφη Γεννηματά και νυν Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. μαζί με την πρώην Ευρωβουλευτή Συλβανα Ράπτη.Η συνεργασία μου ως Δήμαρχος με την Υπερνομαρχη κ.Γεννηματά ήταν εξαιρετική το ίδιο με την κ.Ραπτη ως επικεφαλής που ημουν της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην ΕτΠ . Αποτελεσμα αυτής της εκτίμησης που υπάρχε και υπάρχει χαρήκαμε για την συνάντηση και κάποιος φίλος μας τράβηξε αυτή την όμορφη αναμνηστικη φωτο.Καλο μας ταξίδι και Καλή επιτυχία με υγεια για όλους μας.”.
 

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής