Ο Δημήτρης Βέργαδος στο Kontra για τις οικονομικές εξελίξεις


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Τις εξελίξεις στον χώρο της οικονομίας σχολίασε ο Δημήτρης Βέργαδος, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra.
Ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΕΒ, ο οποίος διακρίνεται για τη μετριοπάθεια και τη νηφαλιότητα των αναλύσεών του, έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
 
“Στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel σε μια συζήτηση εφ´όλης της ύλης για τις οικονομικές εξελίξεις, κόκκινα δάνεια, υπερφορολόγηση, εξαγωγές, επενδύσεις και το ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον με αφορμή και την υπόθεση του #brexit. Όπως επισήμανα, μεταξύ των άλλων, η περαιτέρω οικονομική μεγέθυνση και η επιστροφή σε βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης δεν μπορεί να μην έχει ως βάση την ενίσχυση της βιομηχανίας. Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη βιομηχανική στρατηγική για τη χώρα, όπως προτείνεται και για την Ευρώπη, και αυτό μπορεί και επιβάλλεται να αποτελέσει σημείο συναίνεσης όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων #ΣΕΒ#βιομηχανία — with Konstantinos Maravelidis at Kontra Channel.”
 

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος