• 7 Αυγούστου, 2020

Ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Μια σημαντική έκπληξη, με βαθύ σημειολογικό αποτύπωμα, έκρυβε η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, στο 12ο Συνέδριο του κόμματος.

Μεταξύ εκείνων που θέτουν εαυτούς στην κρίση της κομματικής βάσης, είναι και ο νεαρός δικηγόρος Νώντας Ζαφειρόπουλος, γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που “έφυγε” πρόωρα και βίαια από τη ζωή, από τα χέρια ανάνδρων, δειλών κακοποιών, εν ώρα εργασίας, στο γραφείο του.

Με την παρουσία του Νώντα Ζαφειρόπουλου, στην Πολιτική Επιτροπή της, η Νέα Δημοκρατία τιμά τη μνήμη ενός συνεπούς και αξιοπρεπή στρατιώτη της ιστορικής παράταξης της Κεντροδεξιάς, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έδωσε επί σειρά πολλών ετών πολιτικές μάχες συνείδησης, στον χώρο του Δικηγορικού Συλλόγου αλλά και συνολικά της πολιτικής.

Η οικογένεια Ζαφειρόπουλου έχει τιμήσει με την ιστορική προσφορά της τη Νέα Δημοκρατία, με τον “πατριάρχη” Νώντα Ζαφειρόπουλο να είναι πρόεδρος του ΔΣΑ αλλά και βουλευτής του κόμματος, και τον γιο του, και αδελφό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, δήμαρχο Χαλανδρίου. 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...