• 31 Οκτωβρίου, 2020

Ο Γιάννης Παπαθανασίου δεν ξεχνάει όσους "με συνέπεια στέκονται διαχρονικά στο πλευρό της ΝΔ"


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Τους απλούς αγωνιστές της Κεντροδεξιάς, εκείνους που στέκονται με συνέπεια και διαχρονικά στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας, ευχαρίστησε ο Γιάννης Παπαθανασίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής πίτας της Β3 Νομαρχιακής.
Ο μετριοπαθής πολιτικός ενισχύει τον βηματισμό του στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, όπου και θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, διευρύνοντας την απήχηση του μηνύματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Γιάννης Παπαθανασίου έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
 
“Δίπλα στην κοινωνία, μαζί με όσους πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης και ιστορικής παράταξής μας.
Στη Β3 Νομαρχιακή βρεθήκαμε και πάλι δίπλα σε καλούς φίλους, συμμαχητές σε αγώνες ζωής για την επικράτηση των ιδεών της Νέας Δημοκρατίας.
Με χαρά και ικανοποίηση βλέπω να προστρέχουν πλέον στις τάξεις μας και πολλοί νέοι άνθρωποι, που προσδοκούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να διορθώσουμε το μέλλον, γιατρεύοντας τις πληγές που άνοιξε η διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

ΥΓ: Στην κοπή της πίτας, το κομμάτι που έκοψα εγώ, ήταν για τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη της παράταξής μας. Εκείνους που, με συνέπεια και ήθος, βρέθηκαν πάντοτε δίπλα μας. Μας στήριξαν. Και λειτούργησαν ως διαρκής έμπνευση για να δίνουμε τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους όλων μας.”.

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...