• 7 Αυγούστου, 2020

Ο Γιάννης Παπαθανασίου έστειλε μήνυμα… απαλλαγής (από την κυβέρνηση Τσίπρα)


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Μήνυμα… απαλλαγής από την κυβέρνηση Τσίπρα έστειλε ο Γιάννης Παπαθανασίου, στο πλαίσιο ομιλίας του σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή.
Ο μετριοπαθής κεντροδεξιός πολιτικός δίνει μια ουσιαστική μάχη επιχειρημάτων, για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, και η παρουσία του σχολιάζεται θετικά από την κοινωνική βάση της γαλάζιας παράταξης.
Ο Γιάννης Παπαθανασίου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:
 
“Συμμετείχα χθες σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές στο βόρειο τομέα της Αθήνας κ. κ. Κωστή Χατζηδάκη, Βασίλη Ξυπολυτά, Μανώλη Γραφάκο και την υποψήφια ευρωβουλευτή κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Τόνισα στην παρέμβασή μου ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει τοίς μετρητοίς τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού για εξάντληση της τετραετίας: οι εκλογές μπορεί να γίνουν σε δύο μήνες, μπορεί και τον Οκτώβριο. Ο κ. Τσίπρας προφανώς έχει χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Το μόνο που κοιτάζει είναι να χάσει με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά. Διακινδυνεύοντας ωστόσο να βρεθεί σε καθοδικό σπιράλ που θα τον φέρει σε ακόμα χειρότερη θέση”.
 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...