• Δεκέμβριος 12, 2019

Ο Γεραπετρίτης στα χνάρια του… Λιβάνη

 Ο Γεραπετρίτης στα χνάρια του… Λιβάνη

 

 

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Με τον Αντώνη Λιβάνη παρομοιάζουν ήδη αρκετοί τον Γιώργο Γεραπετρίτη, καθώς ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργός Επικρατείας, έχει πάρει τα… κλειδιά του Μεγάρου Μαξίμου.

 

Όπως ο εμβληματικός εξ απορρήτων συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι και ο καθηγητής Γεραπετρίτης δείχνει να βάζει μια αυτόνομη πινελιά έργου και κουλτούρας στον πυρήνα της διακυβέρνησης του πολιτικού ηγέτη, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται.

 

Το Μέγαρο Μαξίμου του Κυριάκου Μητσοτάκη άλλωστε, είναι ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, με ενισχυμένες θεσμικές αρμοδιότητες, και μια ομάδα κρούσης στελεχών και συνεργατών, που κινούνται ταχύτατα, για να υπάρχει άμεσα απτό και μετρήσιμο έργο, το οποίο θα βιώνουν θετικά στην καθημερινότητά τους οι πολίτες.

 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν αποτελεί έκπληξη για όσους τον είχαν ζήσει ως καθηγητή στα ακαδημαϊκά έδρανα, και μιλούν για έναν μεθοδικό τεχνοκράτη, με βαθιά γνώση των κοινωνικών ιδιαιτεροτήτων, και τη ματιά στραμμένη στα αποτελεσματικότερα μοντέλα εξουσίας του εξωτερικού.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...