• 19 Ιανουαρίου, 2021

Ο Βασιλειάδης "τρέχει" το χρονοδιάγραμμα για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων


 
Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και το νέο Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Φώτιο Σαραντόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανάλυση του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του master plan στην πορεία για τη διεξαγωγή των Αγώνων. Σημειώνεται πως ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην αντικατάσταση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο κ. Θεόδωρος Μενεγής για προσωπικούς λόγους.
Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μενεγή για τη μέχρι σήμερα προσφορά του, τόσο στο στάδιο της διεκδίκησης των Αγώνων όσο και μετά, όταν υπό ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα εκκίνησε τις διαδικασίες δημιουργίας του master plan και παρέμεινε στη θέση αφιερώνοντας το σύνολο του χρόνου του μέχρικαι την παράδοση, τόσο του master plan όσο και του προϋπολογισμού, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.
Ο Γιώργος Βασιλειάδης κατανόησε πλήρως τους προσωπικούς λόγους του κ. Μενεγή και τον ευχαρίστησε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του και τον χρόνο τον οποίο διέθεσε στην προσπάθεια για επιτυχείς Αγώνες. Ο νέος πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Σαραντόπουλος είναι συνταξιούχος Ειρηνοδίκης, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πατρέων και εκτιμάται ότι με την πολύτιμη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία του, μπορεί να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το project για διαφορετικής φιλοσοφίας Αγώνες.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...