Ο Βασίλης Φεύγας εξηγεί πώς θα βοηθήσει την Αιτωλοακαρνανία να πάει μπροστά


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βασίλης Φεύγας, προσδιόρισε το ουσιαστικό περιεχόμενο της υποψηφιότητάς του στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο Βασίλης Φεύγας εκφράζει τη στρατηγική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή και ανανέωση σε μια από τις μεγαλύτερες εκλογικές Περιφέρειες της χώρας.
Η τοποθέτησή του έχει ως εξής:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μου δίνουν να υπηρετήσω τον τόπο μου, την Αιτωλοακαρνανία. Έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας, η ευθύνη μεγαλώνει. Η Ελλάδα πρέπει να ξεπεράσει την κρίση. Οι Έλληνες πρέπει να βρουν δουλειές. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να επιστρέψει σε κάθε νοικοκυριό. Και θα το πετύχουμε!
H Αιτωλοακαρνανία είναι ο τόπος που μεγάλωσα, ο τόπος που μου πρόσφερε τις γνώσεις για να χτίσω τις βάσεις για την ακαδημαϊκή μου μόρφωση και την μετέπειτα επαγγελματική μου καριέρα. Στόχος μου είναι να ανταποδώσω στον τόπο μου, όλα όσα αυτός μου πρόσφερε απλόχερα.”
 

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής