Ο Βασίλης Σπανάκης δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών δίνει ο Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος ενισχύει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, ως μια από τις επιλογές ανανέωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βασίλης Σπανάκης έχει επιλέξει μια ανθρωποκεντρική καμπάνια, εστιάζοντας στην αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες, και καταθέτοντας συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις για τα προβλήματα της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βασίλης Σπανάκης επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη.

Οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και περιπολικά καθώς και οι αυξημένες αρμοδιότητες του Τμήματος μετά από το κλείσιμο του ΑΤ Πετραλώνων το οποίο έδρευε στον Ταύρο, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν.

«Η ασφάλεια είναι ένα θεμελιώδες αγαθό, στο οποίο έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης ξεχωριστά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατ΄επανάληψη δηλώσει ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία και προσωπικά δεσμεύομαι ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα αναζητήσουμε λύσεις για τις γειτονιές του νότιου τομέα της Αθήνας», δήλωσε ο Βασίλης Σπανάκης.

Αμέσως μετά την συνάντηση, ο υποψήφιος βουλευτής επικοινώνησε με τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο, και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΑΤ Μοσχάτου.

Written by Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής