Ο Αυτιάς αποκάλυψε με ποιό "κόμμα" θα κατέβει στις εκλογές


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Στη μακρά και πετυχημένη διαδρομή του στη δημοσιογραφία, ο Γιώργος Αυτιάς έχει κουραστεί να ακούει και να διαβάζει σενάρια περί εμπλοκής του στην πολιτική, και συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος σε εκλογές.
Με την πολιτική άλλωστε έχουν ασχοληθεί πλείστοι δημοσιογράφοι, και ο Γιώργος Αυτιάς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διαμορφώσει ένα κοινωνικό προφίλ, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση των θεμάτων της οικονομίας και της καθημερινότητας, που θα τον καθιστούσαν “υπερόπλο”, για όποιο κόμματα θα τον έπειθε να ενταχθεί στα ψηφοδέλτιά του.
Τα σχετικά σενάρια έχουν αρχίσει εκ νέου να κάνουν την εμφάνισή τους, και έτσι, ο απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης, αισθάνθηκε την ανάγκη να… αποκαλύψει με ποιό κόμμα θα κατέβει στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.
“Με τον… ΣΚΑΪ, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του στον επίλογο της σημερινής εκπομπής του, που ήρθε να επιβεβαιώσει ότι, ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την κοινωνική αλληλεγγύη, από το παρεμβατικό μετερίζι της δημοσιογραφίας.

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος