• 26 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Ανδρουλάκης… ξέχασε ποιος πήγε το ΠΑΣΟΚ στο 4%

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει να δυσκολεύεται να κάνει ένα άλμα… πιο γρήγορο από τη φθορά. Και να αφήσει πίσω του εσωκομματικές σχέσεις που εξελίχτηκαν σε… βαρίδια.

 

Το σημαντικότερο στέλεχος του πρώην ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωπος της γενιάς των σαραντάρηδων και με αναπόφευκτη όσμωση με το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, λόγω της θητείας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσπαθεί να εξορθολογήσει τη στρατηγική του, ενόψει του αιφνιδιαστικού Συνεδρίου που δρομολόγησε η Φώφη Γεννηματά.

 

Πρόσφατα εξαπέλυσε βολές κατά της Φώφης Γεννηματά, κατηγορώντας τη για το υπερτροφικό ποσοστό του 32% που κατάφερε να συγκρατήσει στις πρόσφατες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, λόγω και της… ανυπαρξίας του Κινήματος Αλλαγής.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει (πολύ) άδικο. Δεν θα έχανε ωστόσο το δίκιο του, αν δεν ξεχνούσε ταυτόχρονα και… ποιος πήγε το ΠΑΣΟΚ στο 4%. Η περίοδος της ηγεσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου και η συγκατοίκηση στην εξουσία με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, που λειτούργησαν ως… χορηγοί του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ.

Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...